B E  O N E  O F   U S ! ! !

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 - 2017

CAMBRIDGE

100% επιτυχία στις εξετάσεις FCE for schools δεν είναι μικρό επίτευγμα. Πόσο μάλλον όταν το πετυχαίνουν μαθητές που δεν έχουν κάνει την Prelower τάξη. Συγχαρητήρια λοιπόν στους Γιώργο Ιερεμιάδη και Χάρη Ελευθεριάδη για την επιτυχία τους.

M I C H I G A N

100% επιτυχία στις εξετάσεις ECCE (επίπεδο Β2) από τους μαθητές μας οι οποίοι προετοιμάστηκαν ένα μόνο χρόνο μετά την Τετάρτη κανονική γι' αυτή την πιστοποίηση. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας γιατί με τα άριστα αποτελέσματά τους και την υψηλή τους βαθμολογία αναδεικνύουν την εργασία του Κέντρου μας.

E S B

Είναι χαρά μεγάλη να βλέπεις τους μαθητές σου, φοιτητές ή απόφοιτοι πια να γυρνάνε σε σένα για να πάρουν την πιο σημαντική πιστοποίησή τους για τις σπουδές τους και την εργασία τους. Το PROFICIENCY. Συγχαρητήρια στο

Στέλιο Κριθαρά  

για την επιτυχία του να πιστοποιηθεί με Β σε ένα τόσο δύσκολο και αναγνωρισμένο πιστοποιητικό.

E U R O P A  L S O  

Νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνια που οι μικρότεροι μαθητές μας είχαν 100% επιτυχία για άλλη μία χρονιά και με υψηλή βαθμολογία  σε όλα τα επίπεδα των εξετάσεων Europalso. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας που με την υψηλή τους απόδοση ανταμείβονται για τους κόπους που κατέβαλαν, κάνουν υπερήφανους τους γονείς τους και αναδεικνύουν την ποιότητα της εργασίας των καθηγητών τους.

Συγχαρητήρια στους

STARS 2

Μπουργάνη 'Αρη 

Μπραχόλη Κωνσταντίνα

Τσούμπο Φίλιππο

Χουρμούζη Πέτρο

Χρυσανθίδη Γιώργο

ELEMENTARY

Δαρειωτάκη Χριστίνα

Χαραλαμπίδου Ευγενία

Χρυσανθίδου Φωτεινή

BASIC

Βάλβη Νίκο

Καλαβρέζος Κων/ντίνος

Αθανασιάδης Κων/ντίνος

Κουτζαογκελιάν Βασίλης

Κουτζαογκελιάν Σεσίλια

Μουλαντζίκου Ευγενία

Μαρινάκη Γεράσιμος

Βάκος Μαρίνος

Λιγούρης Ανέστης

Λάβαρης Ιάσονας

Τσούπης Ιωάννης

Κονόμης Ιωάννης© 2016 ΚΟΝΤΑΔΑ Ελ. Βενιζέλου 31, Νέο Φάληρο τηλ. 2104819090
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε