Ποιοι είμαστε

Η ανάπτυξη του παιδιού σας είναι προτεραιότητά μας. Είμαστε υπερήφανοι για το υψηλής ποιότητας πρόγραμμα σπουδών που παρέχουμε, τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα και την προσέγγισή μας.

Ηρώ Κονταδά

 Ήταν το 1960 όταν η Ηρώ Κονταδά ίδρυσε το ΠΡΩΤΟ Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών στην περιοχή του Νέου Φαλήρου με την επωνυμία "ΟΜΗΡΟΣ". Από τότε έως σήμερα, μισό αιώνα αργότερα, μέσα από σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο έργο της έχει αξιωθεί να ζήσει εκατοντάδες φορές τη μέγιστη ικανοποίηση που μπορεί να βιώσει ένας δάσκαλος: να δει εκατοντάδες παιδιά της να προοδεύουν και να γίνονται καλύτεροι από εκείνη.  

Αναστασία Κονταδά

Η Αναστασία (Νάσια) Κονταδά, κόρη της κυρίας Ηρούς, μεγάλωσε και μαθήτευσε μέσα στο φροντιστήριο. Μαθήτρια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ακόμα απόκτησε τα πτυχία του Certificate of Proficiency in English (Cambridge University) και του Diplôme D' Etudes Supérieures (Institut Français D' Athènes). Μετά από τις πτυχιακές της σπουδές Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ με ειδίκευση στην Ψυχολογία, άρχισε να εργάζεται τακτικά στο φροντιστήριο από το 1993. Διδάσκει σε όλα τα τμήματα και αναλαμβάνει την μετεκπαίδευση των υπόλοιπων καθηγητών, ενώ παρακολουθεί συστηματικά επιμορφωτικά σεμινάρια των φορέων ξενόγλωσσων εξετάσεων όπως του Βρετανικού Συμβουλίου, της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, και του EUROPALSO, με έμφαση στην διδακτική μεθοδολογία αλλά και την συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών. Είναι σήμερα Διευθύντρια Σπουδών του φροντιστηρίου και υπεύθυνη κάθε πτυχής της λειτουργίας του.

© 2016 ΚΟΝΤΑΔΑ Ελ. Βενιζέλου 31, Νέο Φάληρο τηλ. 2104819090
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε