Συστάσεις

Γιωργία Λαβράνου

Καθηγήτρια Αγγλικών - 

Πρώην Μαθήτρια

"Πριν από αρκετά χρόνια ξεκίνησα και εγώ με άλλα παιδιά το ταξίδι στον κόσμο των ξένων γλωσσών. Στάθηκα όμως , λίγο πιο τυχερή γιατί με υποδέχτηκαν σε ένα περιβάλλον ζεστό και φιλικό, όπου ο κάθε μαθητής αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστή προσωπικότητα και τυγχάνει της ανάλογης προσοχής. Μέσα από δημιουργικές εργασίες, τραγούδι και θεατρικά παιχνίδια τα Αγγλικά έγιναν για όλους τρόπος επικοινωνίας..

Τα χρόνια πέρασαν, φτάσαμε στο επίπεδο των εξετάσεων, γιορτάσαμε τις επιτυχίες μας και αφήσαμε πίσω τα ανέμελα χρόνια της εφηβείας κα την παρέα του φροντιστηρίου. Σε κάποιους από εμάς όμως η αγάπη για τα Αγγλικά ήταν τόσο δυνατή όσο και αυτή της μητρικής μας γλώσσας . Οι βάσεις που μας έδωσε το Κέντρο Ξένων Γλώσσων της Κας Κονταδά, όχι μόνο στον τομέα της γλώσσας αλλά και του πολιτισμού, αποδείχτηκαν ίσως το πιο ισχυρό όπλο στην κατάκτηση ενός ακόμη στόχου- αυτού της Αγγλικής Φιλολογίας Αθηνών.

Όταν επέστρεψα από τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Αγγλία, το παλιό μου φροντιστήριο με αγκάλιασε ακόμη μια φορά, προσφέροντας μου την ευκαιρία να διδάξω στο ίδιο περιβάλλον στο οποίο διδάχτηκα.

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους πολύ για τις πολύτιμες γνώσεις που απλόχερα και με υπομονή μου χάρισαν αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν σε κάθε βήμα μέχρι σήμερα!"

Οικογένεια Καραμάνη

Γονείς

"Μένουμε πολλά χρόνια στο Νέο Φάληρο! Αναπολώντας στο παρελθόν, πάω αρκετά χρόνια πίσω και φέρνω εικόνα μπροστά μου δυο γλυκά πλασματάκια, τα οποία έφτασε η ώρα, να μάθουν γράμματα. Όμως οι απαιτήσεις που υπάρχουν στη δική τους γενιά, για μια καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση ήταν να μάθουν άλλη μια γλώσσα, στη συνέχεια και άλλη μια και πάει λέγοντας... Έπρεπε λοιπόν να επιλέξουμε ένα φροντιστήριο, το οποίο να πληροί τις δικές μας απαιτήσεις!! Το ψάξαμε, το συζητήσαμε και τελικά καταλήξαμε στο φροντιστήριο αυτό το οποίο θεωρούμε ότι μας ταιριάζει γάντι.Φυσικά μιλάμε για το φροντιστήριο της κυρίας Ηρούς και Νάσιας Κονταδά! Στο φροντιστήριο αυτό εκτός της γνώσης, την οποία έτσι κι αλλιώς στην παρέχουν κι άλλα φροντιστήρια, βρήκαμε ανθρωπιά, αξιοπρέπεια και σεβασμό απέναντι στους μαθητές του και στους γονείς τους! Γενικά διεύθυνση και προσωπικό σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι μια οικογένεια! Εύχομαι ο Θεός να τους έχει όλους καλά, για να συνεχίσουν το δύσκολο έργο της μάθησης στα παιδιά, στα παιδιά μας!!!"

Αγγελική Σπυρίδου

Γονέας

"Ήρθε η ώρα να πετάξει το παιδί μας , έξω από τη φωλιά , να γνωρίσει τον κόσμο . Ποια καλύτερη αφετηρία από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΝΤΑΔΑ!!! Το καταλαβαίνεις από την πρώτη επαφή με την κα Νάσια και βεβαίως την αειθαλή κα Ηρώ. Ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας του Φροντιστηρίου είναι αυτός που συνετέλεσε στην επιλογή και τη μακροχρόνια παραμονή μας εκεί. Η κα Νάσια δεν είναι μόνο εκπαιδευτικός, είναι ΔΑΣΚΑΛΑ , δεν μένει μόνο στην στείρα εκμάθηση των αγγλικών και στην εφαρμογή των κανόνων γραμματικής αλλά προσπαθεί να μάθει τα παιδιά να βιώνουν τη γλώσσα. Αυτό όμως που την κάνει ξεχωριστή είναι ότι ενδιαφέρεται και για τη διάπλαση του χαρακτήρα των παιδιών, αντιμετωπίζοντας τα σαν μονάδες μέσα στην ομάδα. Ελπίζω παρά τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε να συνεχίσουν τον καλό αγώνα για πολλά χρόνια ακόμα!!!!!"

Άννυ Αναστασιάδου

Γονέας

"Επέλεξα το φροντιστήριο της Ηρώς Κονταδά , ύστερα από έρευνα που έκανα σ'όλα τα φροντιστήρια του Ν. Φαλήρου και κάποια της Καστέλλας. Κατάλαβα αμέσως πως αυτοί οι άνθρωποι πέρα από μια επιχείρηση έχουν πολύ μεράκι , όρεξη και αγάπη γι'αυτό που κάνουν. Η επιλογή μου ήταν πολύ σωστή !! Δίνω πολύ βάση στους ανθρώπους και οι συγκεκριμένοι Δάσκαλοι ήταν κοντά στο παιδί μου σε όποια προβλήματα αντιμετώπισε όλα αυτά τα χρόνια ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο.Όσον αφορά στη δουλειά που γίνεται, το μόνο που θα πω (σαν απόδειξη του υψηλού επιπέδου) , είναι ότι η κόρη μου Μυρτώ , πήρε το Proficiency στην Αγγλική γλώσσα , λίγο πριν γίνει 16 ετών και συνεχίζει τα γαλλικά της με τους ίδιους ρυθμούς!"

© 2016 ΚΟΝΤΑΔΑ Ελ. Βενιζέλου 31, Νέο Φάληρο τηλ. 2104819090
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε