B E   O N E   Ο F US ! ! !

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018 - 2019

ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!

 Με 100 % ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις εξετάσεις του PROFICIENCY Cambridge KAI Michigan και με ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ μέσα σε ενάμιση χρόνο μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να αισθανθούμε για τους μαθητές μας, τους καθηγητές μας, τον τρόπο διδασκαλία μας και το πρόγραμμα σπουδών μας. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την υψηλή τους απόδοση κι ιδιαίτερα σε όσους πέτυχαν 1000/1000!!!

P R O F I C I E N C Y

1 0 0 %   Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α  

Είμαστε πολύ υπερήφανοι γιατί οι μαθητές μας Γιώργος Ιερεμιάδης και Χάρης Ελευθεριάδης απέκτησαν την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση Proficiency από το Πανεπιστήμιου του Cambridge μέσα σε ενάμιση χρόνο από την επιτυχία τους στο FCE. Συγχαρητήρια και στην καθηγήτρια τους Ειρήνη Αλεξοπούλου. 

P R O F I C I E N C Y

9 5 %  Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α

Όταν σε ενάμιση χρόνο προετοιμασίας έχεις 100% επιτυχία και με βαθμολογία Α και Β (κάποιοι έπιασαν το 1000/1000!!!) μόνο συγκίνηση μπορείς να νιώσεις. Μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να πετυχαίνουν οι μαθητές τους στόχους τους δεν υπάρχει για τους δασκάλου. Και σε σύντομο χρονικό διάστημα! Συγχαρητήρια στους

  • 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

  • ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  • 90 % ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

Αθανασιάδης Δανιήλ  

Βάκος Μαρίνος

Καλαβρέζος Κων/ντίνος 

Κουτζαογκελιάν Βασίλης         

Μαρινάκης Γεράσιμος 

Μουλαντζίκου Ευγενία

Μπούτα Βασιλική

Νταλίπι Ελισάβετ

Οικονομάκη Κλειώ

Τσιμπούκας Γιώργος 

Τσιμπούκα Ιλιάννα

E C C E

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Συγχαρητήρια και στους μαθητές του Β2 οι οποίοι κατάφεραν να δώσουν και να πετύχουν με υψηλή βαθμολογία κάνοντας ένα χρόνο λιγότερο.

Βάλβης Νικόλαος

Βοργίας Θανάσης

Λάβαρη Έλενα

Πολυδάκη Ειρήνη


TOEIC

Η πιστοποίηση της ξένης γλώσσας είναι αναγκαία για το σύγχρονο εργασιακό χώρο και για μία καλύτερη θέση. Ποτέ δεν είναι αργά να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας.


Φρύδα Αφροδίτη

E U R O P A L S O

Νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια που οι μικρότεροι μαθητές μας είχαν 100% επιτυχία για άλλη μία χρονιά και με υψηλή βαθμολογία σε όλα τα επίπεδα των εξετάσεων Europalso. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας που με την υψηλή τους απόδοση ανταμείβονται για τους κόπους που κατέβαλαν, κάνουν υπερήφανους τους γονείς τους και αναδεικνύουν την ποιότητα της εργασίας των καθηγητών τους.

Συγχαρητήρια στους

STARS 2 

Αλεφραγκής Άγγελος

Καραμιχάλη Ελένη

Τσιλιγκίρη Ειρήνη

BEGINNERS

Βάλβη Ματίνα

Μορφιάδη Αναστασία

Παντελιάς Μίλτος

Τσακωνάκου Μιχαέλα

Ψαριώτη Κατερίνα

BASIC

Μπουργάνης Άρης

© 2016 ΚΟΝΤΑΔΑ Ελ. Βενιζέλου 31, Νέο Φάληρο τηλ. 2104819090
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε